marți, 13 ianuarie 2015

DESPRE MONTAREA SI FIXAREA UNEI USI DE INTERIOR

DESPRE MONTAREA SI FIXAREA UNEI USI DE INTERIOR

O usa de interior indeplineste rolul de a separa o zona de activitate de alta zona. O cladire poate sa indeplineasca diverse interese, ca de exemplu: sedii ale firmelor, spatii de locuit, institutii ale statului sau spatii pentru persoane cu varste foarte mici.

Showroom-ul BELLA CASA Craiova va ofera cateva informatii utile atat in montarea si fixarea usilor de interior, cat si despre valorile clare pe care lemnul le da si anume: eleganta, caldura si gust. Usile confectionate din lemn ofera locuintei un aspect calduros si incantator.

Specialistii au ajuns la concluzia ca lemnul reprezinta alegerea ideala pentru pereti, podele, usi si ferestre, totul tinand numai de imaginatia si modalitatile de prelucrare ale materialului.

Usile pe care showroom-ul Bella Casa vi le pune la dispozitia dumneavoastra prezinta o multime de avantaje care cu siguranta va vor incanta si va vor satisface.

Despre montarea si fixarea acestor usi Craiova se poate spune ca nu este un proces chiar atat de simplu si trebuie sa tineti cont de cateva aspecte importante si anume: masurarea cu precizie a spatiului unde vreti sa montati usa, cumparati usa, tocul, accesoriile, tubul de spuma, dibluri ancora si coltare metalice.

Va prezentam mai jos pasii ce trebuie realizati atunci cand montam si fixam o usa:

  • montarea tocului: se realizeaza la nivelul podelei prin fixarea coltarelor metalice. Se da gaura in toc pentru dibluri si se face gaura pe cant in locul unde usa bate in momentul cand este inchisa. Trebuie sa fie 6 gauri pentru dibluri, apoi se masoara inaltimea usii si se masoara lungimea tocului din partea interioara; 
  • fixarea tocului: pentru fixarea tocului este nevoie de pene din lemn, apoi se fixeaza tocul pe care vin prinse balamalele si se prinde cu dibluri usa sus si jos; 
  • fixarea usii: fixarea usii se face in balamale prin intermediul suruburilor si sunt in numar de trei; aceste balamale se vor fixa pe toc; 
  • umplerea spatiului ramas gol cu spuma: se agita tubul cu spuma si se adauga in spatiul gol. In cazul in care spatiul ramas este mai mare de 2 cm se adauga intai polistiren apoi spuma sau se adauga mai multa spuma pana cand tocul este fixat bine; 
  • repararea pe langa toc: dupa ce spuma se usuca foarte bine este recomandat sa reparati pe langa toc cu ipsos; 
  • fixarea broastei si manerelor: se fixeaza broasca prin intermediul suruburilor, se asambleza totul si apoi se prinde tablita bineinteles pe toc.

In cazul in care vreti sa cumparati o usa de calitate si cu un design fermecator care sa atraga privirile tuturor, nu va ramane nimic altceva de facut decat sa intrati pe site-ul www.bellacasacraiova.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu